V nabídce eshopu TimeOutlet.cz najdete tisíce modelů značkových hodinek a šperků od desítek světových módních značek. Pravděpodobně jste si všimli, a možná i proto jste právě zde, že většinu nabízených modelů můžete zakoupit za nejlepší ceny na nejen českém, ale i evropském trhu.

Možná si říkáte, jak je to možné. Možná jste četli pomluvy konkurence o jakémsi šedém dovozu. Možná váháte, zda u nás můžete s důvěrou nakoupit. Pojďme se tedy podívat blíže na to, co stojí za těmi skvělými cenami značkových hodinek, které u nás na eshopu právě vidíte.

V první řadě se za tím skrývá velká spousta práce. Od vyhledávání spolehlivých obchodních partnerů, přes komunikaci a udržování dobrých obchodních vztahů až po vytvoření robustního a spolehlivého systému, který Vám, našim zákazníkům, nabízí vždy tu nejlepší možnou cenu na vybraný produkt. Značkové hodinky a šperky nakupujeme výhradně od českých a evropských distributorů, jedná se o autorizované distirbutory značek a velkoobchody se značkovými hodinkami a šperky. Snažíme se pro Vás zboží nakupovat vždy co nejblíže výrobci, abychom minimalizovali řetězec, kterým zboží prochází od výrobce ke koncovému zákazníkovi. 

Ale to samozřejmě není vše. Hodinky nabízíme již od roku 2015. Za tu dobu jsme vyvinuli a zdokonalili systém, který nám umožňuje nakupovat zboží vždy u toho nejlevnějšího dodavatele, kde se právě daný model vyskytuje skladem. Ušetřené náklady pak ve formě levnějšího zboží přenášíme na Vás, naše zákazníky.

Ale to stále není vše. Hlídáme si nejen nízkou nákupní cenu hodinek, šperků a dalšího zboží, ale vyvinuli jsme i vlastní systém, díky kterému sledujeme cenu konkurence a cenu našeho zboží pravidelně aktualizujeme tak, aby pokud to jen trochu lze, jste u nás našli ty nejlepší nabídky.

Toto vše je možné i díky domu, že děláme maximum věcí vlastními silami. Nejsme líní a neplýtváme prostředky tam, kde to není nutné. To je další střípek do mozaiky, kde výsledkem je ta nejlší cena pro Vás. 

Přestože nabízíme skutečně ty nejlepší ceny, není to na úkor poskytovaných služeb. Mimo prodejních služeb poskytujeme i kvalitní zákaznický servis. Ať už je to možnost doplňkových služeb, jako je možnost gravírování hodinek, tak i po prodejní servis, spolupracujeme se šikovným mistrem hodinářem, který vyřeší jakýkoliv problém, který by mohl nastat.

Neumíme zázraky, ale snažíme se. Vyzkoušejte nákup u nás a přesvědčte se, že i kvalitní značkové zboží lze pořídit levně, s dobrým servisem a se zárukou!